Kepti bananai su medumi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kepti bananai su medumi
Autorius apie receptą: Tai puikus desertas, kuris bus pamėgtas visos šeimos. Kad šiuo desertu pasmaližiautum, laiko daug nereikia. Visi produktai tikrai bus namuose "po ranka". Tai puikus desertas, kuris bus pamėgtas visos šeimos. Kad šiuo desertu pasmaližiautum, laiko daug nereikia. Visi produktai tikrai bus namuose "po ranka". Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai bananų
1 šaukštas skysto medaus
1 šaukštas riešutų (mėgstamų, smulkintų)
1 šaukštas šilauogių
1 šlakelis citrinų sulčių
1 žiupsnelis malto cinamono (naudojau prieskonių mišinį kepiniams: cinamonas, gvazdikėliai, muskato riešutas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bananus nuplaukite ir perpjaukite pusiau.
2.
Kepimo skardą ištieskite kepimo popieriumi, sudėkite bananus odele į apačią. Pašlakstykite citrinos sultimis ir pabarstykite cinamonu.
3.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min.
4.
Dar karštus bananus apšlakstykite medumi, užberkite smulkintų riešutų ir šilauogių.
Patarimai:
Jei Jūsų medus tirštas, kelias sekundes pašildykite, kad suskystėtų ir galėtumėte lengvai užpilti ant šiltų bananų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital