Kepti baklažanai

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Kepti baklažanai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 baklažanai
1 kiaušinis
1 šaukštas sezamo sėklų
5 šaukštai džiūvėsėlių
2 šaukštai džiovintų prieskoninių augalų (turėjau raudonėlio ir baziliko)
Druskos (pagal skonį)
Augalinio aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažanus supjaustome 1 cm griežinėliais ir apibarstome druska. Po to nuplauname šaltu vandeniu ir nusausiname.
Džiūvėsėlius sumaišome su prieskoniniais augalais ir sezamo sėklomis.
Baklažanų griežinėlius pamirkome kiaušinio plakinyje, pavoliojame džiūvėsėlių mišinyje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (iš abiejų pusių).
AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
danute
2023-11-08 04:48
dekoju uz tiek daug receptu visko labai labai norisi! ATSAKYTI
Miela
2022-10-17 12:25
Su kuo tinka valgyti? ATSAKYTI
Aistė
2022-10-17 14:40
Su mėgstamu padažu arba vienus. O jei norisi, galima ir kaip garnyrą tiekti prie mėsos patiekalų :) ATSAKYTI
Vilma
2020-08-01 10:15
Tikrai labai skanu. Traškus viršus, minkštas vidurys. Labai patiko. ATSAKYTI
Saule
2014-11-18 13:35
Labai labai skanu, dėkui už receptą :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital