Keptas viščiukas

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Keptas viščiukas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 viščiukas
1 šaukštelis Santa Maria druskos
0,5 šaukštelio Santa Maria pipirų
3 skiltelės česnako
6-8 šaukštai augalinio aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Išdarinėtą viščiuką nuplaukite.
Druską sumaišykite su pipirais ir smulkintais česnakais. Prieskonių mišiniu įtrinkite viščiuką.
Laikykite šaltai apie 4-5 valandas. Po to užpilkite aliejumi. Marinuokite per naktį.
Kepkite grilyje arba orkaitėje. Jei kepsite orkaitėje, kepkite apie 1-1,5 valandos 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
AUTORIUS: Laima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital