Keptas virtas kumpis

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Keptas virtas kumpis
Keptas virtas kumpis
Autorius apie receptą: Vokiškas Kalėdinis patiekalas - virtas kumpis yra ištepamas prieskoniais, iškepamas, tuomet aptepamas glazūra ir taip jis įgauna labai gardžią luobelę. Labai tinka tiekti su Vokiškas Kalėdinis patiekalas - virtas kumpis yra ištepamas prieskoniais, iškepamas, tuomet aptepamas glazūra ir taip jis įgauna labai gardžią luobelę. Labai tinka tiekti su bulvių košę, kuri gardinama morkomis ir troškintų kopūstų salotomis. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
pagal poreikį virto kumpio
pagal skonį prieskonių mėsai
Glazūrai:
100 mililitrų jautienos sultinio
50 gramų sviesto
50 mililitrų balzaminio acto
2 vienetai šalotinių svogūnų (arba 1 paprasto)
2 šaukštai rudojo cukraus
Garnyrui:
1 kilogramas bulvių
2 vienetai morkų
pagal poreikį pieno
pagal poreikį sviesto
Salotoms:
pagal skonį druskos
pagal poreikį raugintų kopūstų
pagal poreikį raudongūžių kopūstų
pagal skonį svogūnų
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Glazūrai keptuvėje ištirpinti sivestą, sudėti labai smulkiai pjaustytus svogūnus ir apkepinti iki svogūnai suminkštės ir šiek tiek karamelizuosis. Sudėti cukrų, apkepinti. Supilti balzaminį actą, sultinį ir kaitinti, kol dalis skysčio nugaruos ir padažas sutirštės.
2.
Virtą kumpį gausiai įtrinti prieskoniais. Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Aptepti glazūra ir kepti dar 10 minučių, kol gražiai apskrus.
3.
Košei bulves ir morkas išvirti. Sutrinti, dėti sviesto ir dar kartą sutrinti. Jei reikia - pilti pieno tirštumui sureguliuoti.
4.
Salotoms smulkiai pjaustytą svogūną pakepinti ant aliejaus troškintuve, sudėti pjaustytus raudongūžius kopūstus, pakepinti, dėti raugintus kopūstus ir palikti troškintis apie valandą
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital