Autorius apie receptą:
Puikus pavasario ir ne tik užkandis, pagardas salotoms! Šiltas, šaltas, su kava, arbata. Skaniau šiltas!
Puikus pavasario ir ne tik užkandis, pagardas salotoms! Šiltas, šaltas, su kava, arbata. Skaniau šiltas!
Tatjana
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas
varškės sūrio
1 skiltelė
česnako
1 šlakelis
aliejaus
(saulėgrąžų ar alyvuogių)
pagal skonį
prieskonių
(mėgstamų, aš naudojau Viduržemio prieskonių mišinį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mažame indelyje sumaišome mėgstamus prieskonius su šlakeliu aliejaus, įspaudžiame česnaką. Mišiniu aptepame varškės sūrį. Suvyniojam į plėvelę ar tiesiog į maišiuką ir leidžiame jam pailsėti šaldytuve apie valandą.
2.
Po valandos išvyniojame.
3.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. Žiūrėkite pagal savo orkaitę, kepimo laikas gali būti individualus.