Keptas varškės sūris

AUTORIUS:
Tatjana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Keptas varškės sūris
Autorius apie receptą: Puikus pavasario ir ne tik užkandis, pagardas salotoms! Šiltas, šaltas, su kava, arbata. Skaniau šiltas! Puikus pavasario ir ne tik užkandis, pagardas salotoms! Šiltas, šaltas, su kava, arbata. Skaniau šiltas! Tatjana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas varškės sūrio
1 skiltelė česnako
1 šlakelis aliejaus (saulėgrąžų ar alyvuogių)
pagal skonį prieskonių (mėgstamų, aš naudojau Viduržemio prieskonių mišinį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mažame indelyje sumaišome mėgstamus prieskonius su šlakeliu aliejaus, įspaudžiame česnaką. Mišiniu aptepame varškės sūrį. Suvyniojam į plėvelę ar tiesiog į maišiuką ir leidžiame jam pailsėti šaldytuve apie valandą.
2.
Po valandos išvyniojame.
3.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. Žiūrėkite pagal savo orkaitę, kepimo laikas gali būti individualus.
AUTORIUS: Tatjana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital