Keptas varškės sūris

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Keptas sūris keptuvėje
Autorius apie receptą: Skanus, sotus, puikiai tinkantis pusryčiams! Skanus, sotus, puikiai tinkantis pusryčiams! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
300 gramų varškės sūrio (naudojau 22%)
2 vienetai kiaušinių
pagal poreikį džiūvėsėlių
pagal poreikį miltų
pagal skonį prieskonių
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškės sūrį supjaustyti apie 5 mm storio riekelėmis.
2.
Apvolioti miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Kepti įkaitusiame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekti su daržovėmis.
Patarimai:
Taip pat galima kepti 40% fermentinį sūrį.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital