Keptas upėtakis folijoje

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Keptas upėtakis folijoje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas upėtakio (1 - 1.5 kg)
Įdarui:
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai saulėgrąžų aliejaus
1 šaukštas petražolių
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išvalyti ir nuplauti upėtakį.
2.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepti smulkintus morką ir svogūną. Juos sumaišyti su petražolėmis, druska ir įdaryti upėtakį.
3.
Upėtakį įvynioti į foliją ir kepti apie 30 minučių, 200 laipsnių orkaitėje.
4.
Tiekti su virtomis bulvėmis, grietinėlės - krapų padažu ir daržovėmis.
AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Loreta
2016-11-17 14:59
Valgem su baltu padazu, labai skanus ir sultingas upetakis gavosi, gardumelis! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital