Keptas upėtakis

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Keptas upėtakis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 gabalėlių upėtakio
2 v. š. citrinos sulčių
1 skiltelės česnako
1 v.š. sojos padažo
Aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Sumaišyti marinato ingredientus: citrinos sultis, sojos padažą, česnaką, ir įtrinti upėtakį. Palaikyti pusvalandį ir kepti arba grilyje (ar ant gerai įkaitintos keptuvės, įpylus šiek tiek aliejaus). Baigiant kepti, galima palaistyti marinatu. Valgyti su įvairiu garnyru, daržovių salotomis.

AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital