Keptas šviežio pieno sūris su žalumynų padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Keptas šviežio pieno sūris su žalumynų padažu
Autorius apie receptą: Su vasara kartu atkeliauja ir grilio sezonas! O grilintos daržovės, sūriai, grybai...Viskas taip skanu. Siūlau išbandyti šviežio pieno sūrį su gaiviu padažu. Tiks kepti ir Su vasara kartu atkeliauja ir grilio sezonas! O grilintos daržovės, sūriai, grybai...Viskas taip skanu. Siūlau išbandyti šviežio pieno sūrį su gaiviu padažu. Tiks kepti ir paprastoje keptuvėje ar orkaitėje su grilio funkcija. (...daugiau) Rima, Sveikas receptas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų sūrio (šviežio pieno)
1 stiklinė petražolių
0.5 stiklinės mėtų
100 mililitrų vandens
3 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
0.5 vieneto svogūnų
0.5 šaukštelio malto kumino
1/3 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio česnako granulės
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į maisto trintuvą sudedame žalumynus, svogūną, supilame citrinų sultis, aliejų, vandenį, suberiame prieskonius ir susmulkiname iki vientisos konsistencijos.
2.
Sūrį supjaustome riekutėmis, užpilame padažu ir paliekame pasimarinuoti 15 minučių.
3.
Dedame ant grotelių ir kepame. Kepant keptuvėje, rekomenduoju įpilti nedidelį kiekį aliejaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital