Keptas sumuštinis su rūkyta mėsyte ir raugintais kopūstais

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Keptas sumuštinis su mėsa ir raugintais kopūstais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Manoma, kad šio JAV populiaraus sumuštinio autorystė priklauso lietuvių kilmės žydui Reubenui Kulakovskiui, kuris tokiu mėgaudavosi su draugais, žaisdamas pokerį. Vėliau Manoma, kad šio JAV populiaraus sumuštinio autorystė priklauso lietuvių kilmės žydui Reubenui Kulakovskiui, kuris tokiu mėgaudavosi su draugais, žaisdamas pokerį. Vėliau sumuštinis pradėtas tiekti vietinėje kavinėje, o pasiekus didelio populiarumo Omahos mieste, Nebraskos valstijoje, minima net kasmetinė Reubeno sumuštinio diena - kovo 14! Aš šį patiekalą šiek tiek pritaikau savo šeimos skoniui ir renkuosi rūkytą jautieną ar kiaulienos kumpelį, jei turiu - orkaitėje keptą sprandinę. (...daugiau) Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 riekės šviesios forminės duonos
4 riekės rūkytos jautienos (arba kiaulienos kumpelio, keptos sprandinės ar kt. mėsos)
1 saujelė raugintų kopūstų
2 riekės fermentinio sūrio
Padažui:
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas citrinų sulčių
0.5 šaukštelio krienų (arba aštresnių garstyčių)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Raugintus kopūstus, jei su daug skysčio, nuspausti ar palikti nuvarvėti kiaurasamtyje.
2.
Padažui išmaišyti majonezą, pomidorų padažą, krienus, pipirus ir citrinų sultis.
3.
Padažu aptepti visų duonos riekelių vieną pusę.
4.
Ant vienos riekelės apteptos pusės dėti dvi riekes mėsos, riekę sūrį, šiek tiek raugintų kopūstų ir užvožti kita pusele duonos (padažu aptepta puse žemyn). Tą patį pakartoti su antru sumuštiniu.
5.
Sumuštinius apkepti sausoje keptuvėje, iš abiejų pusių po kelias minutes, kol apskrus. Skanaus!
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital