Keptas sumuštinis su brokoliais ir sūriu ala Reuben

AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Keptas sumušinis su brokoliais Reuben
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Autorius apie receptą: Tai kiek kitokia nei tradicinė Reuben sumuštinio versija, ši Tai kiek kitokia nei tradicinė Reuben sumuštinio versija, ši ruošiama be mėsos, adaptuota pagal Bon Appetit Reuben sumuštinį su brokoliais. (...daugiau) Valerija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 riekės juodos duonos
1/4 vieneto brokolių (nedidelio)
8 riekės sūrio
50 gramų raugintų kopūstų
1 šaukštas aliejaus
1 skiltelė česnako
Padažui:
2 šaukštai majonezo
1 šaukštelis sriracha padažo (ar kitokio aštraus padažo)
Kepimui:
20 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Brokolius supjaustyti smulkiais žiedynais. Išmaišyti su aliejumi ir smulkintu česnaku. Kelias minutes pakepinti įkaitintoje keptuvėje, kol šiek tiek apskrus.
2.
Majonezą ir Sriracha padažą išmaišyti, patepti duonos riekes. Ant riekės dėti riekę sūrio, kepintų brokolių, raugintų kopūstų, antrą riekę sūrio ir antrą duonos riekę. Taip pat paruošti ir antrą sumuštinį.
3.
Įkaitinki keptuvę. Dėti sviestą ir, kai šis įkais, dėti sumuštinius. Kepti ant vidutinės kaitros po kelias minutes iš abiejų pusių, kol apskrus.
4.
Valgyti iškart.
AUTORIUS: Valerija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital