Keptas sprandinės vyniotinis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Keptas sprandinės vyniotinis
Keptas sprandinės vyniotinis
Keptas sprandinės vyniotinis
Autorius apie receptą: Pirmą kartą kepiau sprandinės vyniotinį. Pavyko puikiai. Vyniotinis gražiai pjaustosi, netrupa, skanus. Pirmą kartą kepiau sprandinės vyniotinį. Pavyko puikiai. Vyniotinis gražiai pjaustosi, netrupa, skanus. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos sprandinės
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Česnaką sutarkuojame. Maišome su aliejumi, druska, pipirais, raudonėliu. Šiuo mišiniu įtriname mėsą. Suvyniojame į kepimo rankovę, surišame virtuviniu siūlu ir leidžiame per naktį pasimarinuoti šaldytuve.
2.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 min. Atvėsiname. Išvyniojame iš rankovės. Pjaustome ir mėgaujamės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital