Keptas snikerinis pyragas

AUTORIUS:
Edita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Keptas snikerinis pyragas
Keptas snikerinis pyragas
Keptas snikerinis pyragas
Keptas snikerinis pyragas
Keptas snikerinis pyragas
Keptas snikerinis pyragas
Keptas snikerinis pyragas
Autorius apie receptą: Gardus skanumynas prie kavos. Gardus skanumynas prie kavos. Edita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
385 gramai kondensuoto pieno, saldinto (apytikriai, 1 skardinės)
300 gramų sausainių
100 gramų žemės riešutų sviesto
100 gramų pieniško šokolado
100 gramų balto šokolado
50 gramų kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šokoladą susmulkinkite mažais gabalėliais.
2.
Sausainius sutrupinkite gana smulkiai ir sumaišykite su žemės riešutų sviestu.
3.
Daugmaž 20 x 30 cm dydžio skardą išklokite kepimo popieriumi (būtinai išklokite ir kraštus). Suberkite sausainių masę į skardą, išlyginkite ir šiek tiek šaukštu paspauskite. Ant sausainių užpilkite kondensuotą pieną ir jį tolygiai paskirstykite. Ant viršaus užberkite kokoso drožles ir smulkintą šokoladą.
4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min, kol lengvai paruduos (neperkepkite). Išėmę iš orkaitės leiskite porą valandų pastovėti šaltai (būtinai!), o tada pjaustykite į kvadratėlius ir skanaukite.
AUTORIUS: Edita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital