Keptas persimonas su ožkų pieno sūriu

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Keptas persimonas su ožkų pieno sūriu
Keptas persimonas su ožkų pieno sūriu
Keptas persimonas su ožkų pieno sūriu
Autorius apie receptą: Šiame itin lengvai ir greitai paruošiamame deserte puikiai dera prinokusio persimono saldumas su vos juntamu subtilaus skonio ožkų sūrio sūrumu ir lengvumu bei riešutų Šiame itin lengvai ir greitai paruošiamame deserte puikiai dera prinokusio persimono saldumas su vos juntamu subtilaus skonio ožkų sūrio sūrumu ir lengvumu bei riešutų traškumu. (...daugiau) Laima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas persimono
50 gramų ožkos pieno sūrio (naudojau „Chavroux“)
30 gramų graikinių riešutų (smulkintų)
2 šaukšteliai medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pesimoną perpjauti per pusę ir išskobti dalį vidaus.
2.
Ožkos pieno sūrį sumaišyti su smulkintais graikiniais riešutais. Apie 1 arbatinį šaukštelį smulkintų riešutų pasilikti pabarstymui.
3.
Į išskobtą persimono duobutę dėti sūrio ir graikinių riešutų įdaro, ant viršaus užberti likusius riešutus ir užpilti po šaukštelį skysto medaus.
4.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min, kol persimonas suminkštės. Jei persimonas didelis ir nelabai prinokęs, kepti reikės ilgiau.
AUTORIUS: Laima
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jurgita
2019-11-09 14:34
Nerealiai skanu. Ragavom su balto vyno taure - fantastikas užkandis ir desertas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital