Keptas obuolys

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Keptas obuolys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Obuoliai
cukraus pudra
ciberžolės milteliai
maltas cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius kepimui reikia rinktis nelabai sultingus, į skardą nedėti šlapių. Aš subadau adata, tada nesutrūksta. Iškepusius apibarstau cukraus pudra, ciberžole ir cinamonu, nes patinka aitrumas.
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital