Keptas lynas

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Keptas lynas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 lyno,
1 didelės skilties česnako,
rozmarinų,
čiobrelių,
žalių krapų,
lauro lapelių,
juodųjų pipirų,
druskos,
aliejaus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lyną išdarinėti, galvą palikti, o žvynus nubrūžinti su druska. Smulkintą česnaką sumaišyti su šaukšteliu druskos bei priberti po žiupsnelį kiekvienų prieskonių. Mišiniu ištrinti žuvies vidų, įdėti krapų. Palikti susistovėti bent valandai. Viršų apiberti druska, bei kepti orkaitėje, ar krosnyje, aliejuotoje skardoje apie 40 min.
AUTORIUS: Regina R.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Artūras
2022-12-20 21:50
Lyno žvynai neskubama,nes kepant išslydo.O ar žinote,kodėl lyno negalima rūkyti? Aš žinau. ATSAKYTI
Pulsaras
2019-02-01 01:24
Na, lyną skusti, tai nusikaltimas. Su druska nuvalomos tik gleivės, o žvynai išvis neskutami, nes nėra nei prasmės, nei logikos, nei laiko (metus gali skusti).
O tam H....jet pimpagalviui - lynas gyvas beveik taip pat atrodo, kur tu čia matai sudegusį? Tundra tu. ATSAKYTI
Hujznajet
2018-07-22 12:28
Ta prasme sudeges lynas su zvynais ir pelekais bei uodega? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital