Keptas kumpis su bruknių uogiene

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Keptas kumpis su bruknių uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,2 - 1,5 kg kiaulienos kumpio, su oda
1 šaukštelio čiobrelių
1 žiupsnelio  pipirų, grūstų
2 šaukštų sojos padažo
1 žiupsnelio druskos
3 šaukštų bruknių uogienės
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 saujos gvazdikėlių
2 šaukštų aliejaus, apkepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:

Prieskonius, soją, druską, alyvuogių aliejų išmaišyti ir ištrinti mėsą, laikyti šaldytuve per naktį. Odą supjaustyti rombeliais ir įkaitintoje keptuvėje kumpį apkepti iš abiejų pusių. Į kiekvieną rombelį įsmeigti gvazdikėlį ir įvynioti į folgą.

Kepti įkaitintoje iki 200 °C orkaitėje apie 45 min.

Išimti iš folgos ir aptepti bruknių uogiene ir kepti apie 10 - 15 min. (tik nesudeginti).

Valgyti su keptomis bulvėmis ir daržovėmis.
 

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital