Keptas Kubos sumuštinis su mėsa ir agurkėliais

AUTORIUS:
Petras
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Keptas Kubos sumuštinis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Manoma, kad toks sumuštinis ypač išpopuliarėjo JAV, nes tai buvo įprasti pietūs kubiečiui darbininkui, dirbančiam JAV, XIX a. pabaigoje juos pradėjo ruošti ir kavinės, Manoma, kad toks sumuštinis ypač išpopuliarėjo JAV, nes tai buvo įprasti pietūs kubiečiui darbininkui, dirbančiam JAV, XIX a. pabaigoje juos pradėjo ruošti ir kavinės, kuriuose pietaudavo darbininkai, o kubiečiams imigruojant į vis daugiau skirtingų valstijų, sumuštinis paplito po visą JAV. Tai labai skanūs kepti sumuštiniai, kuriuos ruošiu dažniausiai greitiems pietums ar vakarienei, nes jie tikrai labai sotūs ir greitai paruošiami. Jiems puikiai tinka įvairiausi keptos ar virtos mėsos likučiais - tradicinis ruošiamas su orkaitėje kepta sprandine, bet man skanu ir su vištiena (kepta ar virta) ir net mėsos gabalėliais iš guliašo. (...daugiau) Petras
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 vieneto prancūziško batono
200 gramų kiaulienos sprandinės (keptos orkaitėje ar kitokios paruoštos mėsos)
8 riekės karštai rūkyto kumpio
6 riekės sūrio
2 vienetai marinuotų agurkų
Padažui:
4 šaukštai majonezo
2 šaukštai garstyčių (iš stikaliniuko)
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Padažui majonezą išmaišyti su garstyčiomis ir aitriosios paprikos milteliais.
2.
Agurkus supjaustyti griežinėliais. Prancūzišką batono pusę perpjaukite dar per pusę ir tuomet išilgai. Sprandinės gabaliuką supjaustykite riekėmis.
3.
Ant apatinių batono puselių dėkite sūrį, sprandinę, kumpį, agurkėlius ir dar sūrio, tepkite padažo, uždenkite kita batono riekele.
4.
Apkepkite iš abiejų pusių, sausoje keptuvėje, vis paspausdami, kad sumuštiniai susiplotų. Skanaus!
AUTORIUS: Petras
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital