Keptas karpis su karamelizuotais svogūnais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Keptas karpis su karamelizuotais svogūnais
Keptas karpis su karamelizuotais svogūnais
Keptas karpis su karamelizuotais svogūnais
Keptas karpis su karamelizuotais svogūnais
Keptas karpis su karamelizuotais svogūnais
Keptas karpis su karamelizuotais svogūnais
Autorius apie receptą: Aš karpio neįsivaizduoju kitaip valgomo nei su svogūnais ir pomidorų pasta arba padažu. Tai toks tradicinis patiekalas, kuris gaminamas dažno iš Jūsų virtuvėje. Taip Aš karpio neįsivaizduoju kitaip valgomo nei su svogūnais ir pomidorų pasta arba padažu. Tai toks tradicinis patiekalas, kuris gaminamas dažno iš Jūsų virtuvėje. Taip paruoštas karpis turi vienintelį trūkumą - jo visada būna per mažai. Tikrai prie kepto keptuvėje karpio nereikia jokių ypatingų garnyrų. Šį kartą svogūnus karamelizavau. (...daugiau) Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai karpio (file)
4 skiltelės česnako
pagal skonį penkių pipirų mišinio (malto)
pagal skonį druskos
pagal poreikį kvietinių miltų
pagal poreikį aliejaus
Padažui:
5 vienetai svogūnų
2 šaukštai pomidorų pastos
1 šaukštas rudojo cukraus
3 vienetai lauro lapų (sutrupintų)
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Česnaką susmulkiname ir sumaišome su druska ir pipirais.
2.
Karpio file supjaustome gabalėliais ir ištriname smulkintų česnakų, pipirų ir druskos mišiniu. Paliekame pastovėti bent pusvalandį. Aišku, kuo ilgiau, tuo geriau.
3.
Padažui svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.
4.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite svogūnus, sutrupintus lauro lapus, berkite cukrų ir, maišant, kepinkite 15 min, ar ilgiau. Kaitra vidutinė, nesudeginkite. Svogūnai turi gražiai paruduoti. Į keptuvės vidurį, patraukę svogūnus į šonus, dėkite pomidorų pastą. Kepinkite 1-2 min, kol karamelizuosis. Išmaišykite, uždenkite dangtį ir dar 1 min pakaitinkite. Atvėsinkite.
5.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
6.
Karpio gabaliukus apvoliokite miltuose ir dėkite odele žemyn į įkaitintą aliejų kepti. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
7.
Karpis skanus ir karštas, ir šaltas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital