Keptas karpis

AUTORIUS:
Zita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Keptas karpis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kg karpis
2 galvos svogūno
200 g lašinių
150 g graikinių riešutų
1 pundelis žalumynų
Druskos pagal skonį
0,5 paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karpį išvalykite ir nuplaukite šaltu vandeniu.
Žuvį įtrinkite druska.
Viršų žuvies įpjaukite ir sudėkite lašinių juosteles.
Sukapokite graikinius riešutus ir svogūnus.
Įkaitinkite keptuvėje 1 šaukštą aliejaus ir pakepinkite riešutų ir svogūnų masę 2-3 minutes.
Riešutų ir svogūnų mase įdarykite žuvį.
Apibarstykite žuvį susmulkinta paprika ir kepkite apie 45 minutes 160 laipsnių orkaitėje.
AUTORIUS: Zita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
paulius
2015-02-01 15:26
Kiekvienas darom savaip svrbi pirmine minti.. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital