Keptas erškėtukas

AUTORIUS:
Nemira
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Keptas erškėtukas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
220 g eršketo filė
10 g sviesto arba aliejaus
0,2 g juodųjų maltų pipirų
0,2 citrinos
200 g bulvių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Erškėto filė supjaustyti porcijomis, pasūdyti, pabarstyti pipirais, pamirkyti tirpintame svieste arba aliejuse ir kepti ant grotelių.
Kaip garnyras tinka keptos bulvės, gabalėlis citrinos.
AUTORIUS: Nemira
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital