Keptas camembert sūris su medumi ir riešutais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Keptas camembert sūris su medumi ir riešutais
Keptas camembert sūris su medumi ir riešutais
Keptas camembert sūris su medumi ir riešutais
Keptas camembert sūris su medumi ir riešutais
Autorius apie receptą: Puikus, turtingo skonio karštas užkandis. Puikiai tinka merginų susitikimui ar vakarojimui. Ar kada nors kepėte Camembert sūrį? Jeigu ne, tikrai rekomenduoju. Puikus, turtingo skonio karštas užkandis. Puikiai tinka merginų susitikimui ar vakarojimui. Ar kada nors kepėte Camembert sūrį? Jeigu ne, tikrai rekomenduoju. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas camembert sūrio
1 saujelė kedro riešutų
1 šaukštas medaus
Patiekiant:
pagal poreikį duonos lazdelių
pagal poreikį uogų (mėgiamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sūrio viršų įpjauname padarydami groteles. Pabarstome riešutais, apšlakstome medumi. Suvyniojame į kepimo popierių.
2.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 min.
3.
Iškepusį puošiame šviežiomis uogomis.
4.
Valgome karštą užkandį, merkiant duonos lazdeles į sūrį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital