Autorius apie receptą:
Aš noriu jus pakviesti į skonių kelionę. Keliaujame į Prancūziją. Tai visai paprasta - tiesiog pasigaminame šiltą užkandį ir mėgaujamės.
Aš noriu jus pakviesti į skonių kelionę. Keliaujame į Prancūziją. Tai visai paprasta - tiesiog pasigaminame šiltą užkandį ir mėgaujamės.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas
čiabatos
125 gramai
camembert sūrio
1 skiltelė
česnako
2 vienetai
čiobrelių šakelių
1 šaukštas
alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sūrį įpjauname, padarydami groteles.
2.
Česnaką nulupame ir supjaustome pailgomis juostelėmis. Jas įsmeigiame į sūrį. Pabarstome čiobreliais. Suvyniojame į kepimo popierių.
3.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.
4.
Duoną supjaustome riekelėmis. Apšlakstome aliejumi, pabarstome druska. Dedame kepti į orkaitę šalia sūrio 5–7 min.
5.
Skanaujame duoną pamirkydami į karštą sūrį. Patikėkite, tai fantastiškai skanu.