Keptas "Camembert" sūris

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Keptas "Camembert" sūris
Keptas "Camembert" sūris
Keptas "Camembert" sūris
Keptas "Camembert" sūris
Keptas "Camembert" sūris
Keptas "Camembert" sūris
Keptas "Camembert" sūris
Autorius apie receptą: Aš noriu jus pakviesti į skonių kelionę. Keliaujame į Prancūziją. Tai visai paprasta - tiesiog pasigaminame šiltą užkandį ir mėgaujamės. Aš noriu jus pakviesti į skonių kelionę. Keliaujame į Prancūziją. Tai visai paprasta - tiesiog pasigaminame šiltą užkandį ir mėgaujamės. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas čiabatos
125 gramai camembert sūrio
1 skiltelė česnako
2 vienetai čiobrelių šakelių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sūrį įpjauname, padarydami groteles.
2.
Česnaką nulupame ir supjaustome pailgomis juostelėmis. Jas įsmeigiame į sūrį. Pabarstome čiobreliais. Suvyniojame į kepimo popierių.
3.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.
4.
Duoną supjaustome riekelėmis. Apšlakstome aliejumi, pabarstome druska. Dedame kepti į orkaitę šalia sūrio 5–7 min.
5.
Skanaujame duoną pamirkydami į karštą sūrį. Patikėkite, tai fantastiškai skanu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital