Keptas camembert su vynuogėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Keptas camembert su vynuogėmis
Keptas camembert su vynuogėmis
Keptas camembert su vynuogėmis
Autorius apie receptą: Man tai puikus užkandis, kai norisi palepinti save. Puikiausiai tinka ir vakarojimams su drauge. Man tai puikus užkandis, kai norisi palepinti save. Puikiausiai tinka ir vakarojimams su drauge.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas camembert sūrio
1 sauja vynuogių
1 skiltelė česnako
Patiekiant:
1 vienetas prancūziško batono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sūrio paviršių įpjauname sudarydami groteles.
2.
Česnako skiltelę nulupame ir padaliname į 4 dalis. Susmaigstome į sūrį.
3.
Sūrį dedame ant kepimo popieriaus. Ant viršaus beriame vynuoges. Susukame į kepimo popierių.
4.
Kepame 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 – 20 min.
5.
Tepame ant batono riekelių ir valgome.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital