Keptas batonas iš vaikystės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Keptas batonas iš vaikystės
Autorius apie receptą: Taip batono iškepkite savo savo vaikams ar sau pusryčiams. Pasidarykite kakavos ir tikrai pajausite vaikystės skonį. Taip batono iškepkite savo savo vaikams ar sau pusryčiams. Pasidarykite kakavos ir tikrai pajausite vaikystės skonį. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 riekelės batono
1 vienetas kiaušinių
0.5 stiklinės pieno
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Keptuvėje ištirpiname sviestą.
2.
Kiaušinį paplakame. Į plakinį merkiame batono riekeles.
3.
Dedame į keptuvę, kepame iš vienos pusės, apverčiame, pabarstome cukrumi. Apkepame batoną iš abiejų pusių, pabarstome cukrumi. Užpilame pienu. Pakaitiname, kol riekelės sugers pieną. Taip keptas batonas skaniausias su kakava.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital