Keptas aštrus varškės sūris

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Keptas aštrus varškės sūris
Autorius apie receptą: Šio nuostabaus užkandžio paruošimui reikia visai nedaug pastangų ir laiko. Svarbiausia, galima pasidaryti kokio nori skonio. Šį kartą - pikantiškas ir aštrus. Šio nuostabaus užkandžio paruošimui reikia visai nedaug pastangų ir laiko. Svarbiausia, galima pasidaryti kokio nori skonio. Šį kartą - pikantiškas ir aštrus. Inga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas varškės sūrio (apytikriai 300 gr)
2 skiltelės česnako
2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis tabasko padažo
0.5 šaukštelio maltos ciberžolės
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų kajeno pipirų
1/4 šaukštelio malto kumino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Česnaką supjaustyti griežinėliais.
2.
Aliejų ir tabasko padažą sumaišyti su prieskoniais: kajeno pipirais, ciberžole, kuminu ir druska bei česnakais.
3.
Šio mišiniu gerai įtrinti sūrį ir palikti marinuotis bent valandą.
4.
Marinuotą sūrį įvynioti į foliją.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių, paskui foliją praskleisti ir dar pakepti, kol sūris gražiai apskrus.
AUTORIUS: Inga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital