Kepta žuvis su prieskoniais Šv. Kūčių stalui

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Kepta žuvis su prieskoniais Šv. Kūčių stalui
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas žuvies (lydekos ar menkės)
5 vienetai svogūnų
2 vienetai morkų
3 šaukštai pomidorų pastos
šiek tiek citrininių pipirų (SAUDA)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų (SAUDA juodieji)
1 žiupsnelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Žuvį išmarinuoti su prieskoniais ir kepti kartame aliejuje iš abiejų pusių. Atskiroje keptuvėje apkepti sutarkuotas morkas ir svogūną, o jiems apkepus sudėti pomidorų pastą ir troškinti 10 minučių. Padažą užpilti ant iškepusios žuvies ir patiekti.

Skanaus.
AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital