Kepta žuvis su apkeptais obuoliais

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Kepta žuvis su apkeptais obuoliais
Kepta žuvis su apkeptais obuoliais
Kepta žuvis su apkeptais obuoliais
Kepta žuvis su apkeptais obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Žuvies gabaliukų arba filė gabaliukų
žuvies prieskonių
miltų ir vandens tešlos gamybai
1 didelio obuolio
šaukšto aliejaus obuolio apkepimui
aliejaus arba taukų žuvies kepimui
sojos pieno, jei troškinsit žuvį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies gabaliukus paprieskoniuojam, apvoliojam juos tešloje ir kepam ant aliejaus ar taukų. Iškeptus sudedame į pieną ir užviriname, paverdam apie 1 - 2 min. Į įkaitintą aliejų dedame nulupto obuolio griežinelių ir pakepame iš abiejų pusių. Į lėkštę dedame obuolio griežinėlį, žuvies gabaliukus ir vėl obuolio riekelę. Tiekiam su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital