Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų
žuvies filė
100 gramų
sviesto
0.5 vieneto
citrinų sulčių
3 šaukštai
miltų
šiek tiek
druskos
šiek tiek
pipirų
Papuošimui:
šiek tiek
petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį pabarstyti druska ir pipirais. Žuvį pavolioti miltuose iš abiejų pusių.
2.
Keptuvėje ištirpinti 80 gr sviesto, tada kepti žuvį. Vieną žuvies pusę kepti apie 2 minutes, kol ji tampa aukso spalvos. Iškeptą žuvį sudėti į kepimo skardą.
3.
Keptuvėje ištirpinti 20 gr sviesto, išspausti citrinos sultis į ištirpusį sviestą. Viską išmaišyti ir užpilti ant karštos žuvies.
4.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių. Iškepus papuošti smulkintomis petražolėmis.
Labai skani žuvytė :) Citrinos sulčių tai dėjau kaip parašyta - išspaudžiau visas iš pusės citrinos kiek gavosi. O petražolės tai šitam recepte skirtos papuošimui, kai jau iškepa viskas. Bet aš jų neturėjau, tai nedėjau, vis tiek buvo skanu.
ATSAKYTI