Kepta žuvis

AUTORIUS:
Nijolė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 84)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 84)
Kepta žuvis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų žuvies filė
100 gramų sviesto
0.5 vieneto citrinų sulčių
3 šaukštai miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Papuošimui:
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį pabarstyti druska ir pipirais. Žuvį pavolioti miltuose iš abiejų pusių.
2.
Keptuvėje ištirpinti 80 gr sviesto, tada kepti žuvį. Vieną žuvies pusę kepti apie 2 minutes, kol ji tampa aukso spalvos. Iškeptą žuvį sudėti į kepimo skardą.
3.
Keptuvėje ištirpinti 20 gr sviesto, išspausti citrinos sultis į ištirpusį sviestą. Viską išmaišyti ir užpilti ant karštos žuvies.
4.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių. Iškepus papuošti smulkintomis petražolėmis.
AUTORIUS: Nijolė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Asta
2016-11-09 16:12
Labai skani žuvytė :) Citrinos sulčių tai dėjau kaip parašyta - išspaudžiau visas iš pusės citrinos kiek gavosi. O petražolės tai šitam recepte skirtos papuošimui, kai jau iškepa viskas. Bet aš jų neturėjau, tai nedėjau, vis tiek buvo skanu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital