Autorius apie receptą:
Pirmą kartą vištieną marinavau acte, kuris vištienai suteikia skonį, bet ji nėra rūgšti.
Pirmą kartą vištieną marinavau acte, kuris vištienai suteikia skonį, bet ji nėra rūgšti.
Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas
vištų šlaunelių
50 mililitrų
raudonojo vyno acto
3 šaukštai
medaus
1 šaukštas
džiovintų žolelių mišinio
1 žiupsnelis
druskos
1 žiupsnelis
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištieną pamarinuojame vyno acte. Užtenka ir 30 minučių. Ištraukus vištieną iš acto pabarstome prieskoniais, pamasažuojame ir guldome į skardą kepimui.
2.
Aptepame skystu medumi ir kišame į orkaitę kepti apie 30 minučių iki 200 C įkaitintoje orkaitėje.