Kepta višta orkaitėje

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Kepta višta orkaitėje
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas vištos (apie 1.5 kg)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas citrinų
5 skiltelės česnako
20 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 šaukštas čiobrelių (ir šakelių)
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Česnaką ir svogūną kuo smulkiau supjaustyti. Sumaišyti su sviestu, čiobreliais, druska ir pipirais.
2.
Sviesto mišiniu gerai aptepti vištą, jei pasiekiate, tepkite ir po oda. Uždengti ir palikti pernakt marinuotis šaldytuve.
3.
Sumaišykite sviestą su smulkintu česnaku, svogūnu, džiovintais čiobreliais druska bei pipirais. Mišiniu įtrinkite vištą ir palikite marinuotis per nakt šaldytuve. Vištą kepkite karštoje orkaitėje 1 - 1,5 valandos.
4.
Vištą dėkite į kepimo indą, apdėliokite citrinos skiltelėmis.
5.
Kepkite uždengtą iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių, atidenkite ir kepkite dar 40 - 60 minučių, kol įpjovus mėsą, išbėgs skaidrios sultys ir apskrus odelė. Skanaus!
AUTORIUS: Miglė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Anonimas
2020-04-12 11:49
Aš žinau kad kepti o temperatūra kokia ATSAKYTI
Wtf
2020-06-11 17:11
Butent ATSAKYTI
Adriana
2020-06-23 17:40
Na, 5 žingsnyje viskas labai aiškiai parašyta - "Kepkite uždengtą iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių, atidenkite ir kepkite dar 40 - 60 minučių". ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital