Kepta traški jūrinė lydeka

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Kepta traški jūrinė lydeka
Kepta traški jūrinė lydeka
Kepta traški jūrinė lydeka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g jūrinės lydekos su odele
5 šaukštai džiuvėsėlių
2 kiaušiniai
1 šaukštas žuvies citrininių prieskonių
1 stiklinė alaus
Aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį supjaustome nedideliais gabaliukais, pabarstome prieskoniais. Kiaušinius gerai išplakti, pilti alų, džiuvėsėlius ir gerai išmaišyti. Aliejų gerai įkaitinti puode. Žuvį pamirkyti į tešlą ir dėti į aliejų. Gerai apkepti ir gražiai apskrudinti. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Viktorija
2011-10-23 20:31
Nesamone, viskas man subyrejo ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital