Kepta sviestžuvė

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Kepta sviestžuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 gabalų sviestžuvės
Druskos
Pipirų
Prieskoninių žolių
Petražolių
Saulėgrąžų aliejaus
Miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Žuvį nuplauti, išvalyti ir supjaustyti gabakaus. Barstyti prieskonių, druskos, apvolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Patiekti su kapotomis petražolėmis.
 

AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital