Kepta sprandinė "Pavasaris"

AUTORIUS:
salomeja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Kepta sprandinė "Pavasaris"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 asmenims:
1 kg sprandinės
1 šaukštas prieskoninių žolelių mišinio(provansalio)
Druskos mėsos įtrynimui
slyvų ir abrikosų džiovintų
majonezo
Bulvės virtos
Garnyrui:
agurkas
citrina
svogūno laiškai
PARUOŠIMO BŪDAS:

Mėsą supjaustome ir išmušame, pasūdome ir prieskoniniuose žolelėse išvoliojame, sudedame į skardą, ant kiekvieno gabalo mėsos uždedame po slyvą ir abrikosą, ir pašauname į įkaitintą orkaitę kepame 1 val. 20 min., prieš pabaigą likus 15 minučių aptepame majonezu, ir dar pakepame.
ir pagal savo fantaziją papuošiame.
Skanaus!

AUTORIUS: salomeja
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Mociute Dalia
2011-04-01 20:19
Ir isvaizda visada gera. ir skonis pasakiskas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital