Kepta sprandinė kitaip "Keistas aštunkojis"

AUTORIUS:
salomeja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Kepta sprandinė kitaip "Keistas aštunkojis"
Kepta sprandinė kitaip "Keistas aštunkojis"
Kepta sprandinė kitaip "Keistas aštunkojis"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kg sprandinės
3 valgomi šaukštai prieskonių
1 valgomas šaukštas paprikos miltelių
1 žiupsnelis druskos
2 valgomi šaukštai alyvuogių aliejaus
10  spanguolių
0,5 paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite paprikų miltelius, žolelių mišinį, druską bei pipirus. Mėsą supjaustykite griežinėliais, bet ne iki galo perpjaudami, į tarpus pridėkite smulkiai pjaustytos geltonosios paprikos bei spanguolių. Visą mėsą aptepkite su aliejumi ir apdėkite prieskoniais, gerai įtrinkite. Suvyniokite į folija, dėkite į skardą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 1 val. 20 min. Patiekite su mėgiamu padažu ir bulvėmis.
Skanaus!
AUTORIUS: salomeja
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Mociute Dalia
2011-04-01 20:17
Puikus patiekalas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital