Kepta šoninė su prieskoniais

AUTORIUS:
Ina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kepta šoninė su prieskoniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1200 gramų kiaulienos šoninės
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas druskos
1 žiupsnelis pipirų (SAUDA baltieji, malti)
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis prieskonių mėsai (SAUDA)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Kiaulienos šoninę gerai nuplauti ir ištrinti visais recepte išvardintais prieskoniais ir smulkiai sutrintu česnaku. Šoninę marinuoti bent parą geriausiai dvi. Kepti orkaitėje 190°C temperatūroje apie 1,5 valandos. Prieš kepant sutepti viršų aliejumi, bei į skardą pripilti vandens, kad neprisviltų apačia. Kepant šlakstyti išsiskyrusiomis sultimis. Galima patiekti ir karštą, ir šaltą.

Skanaus!
AUTORIUS: Ina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital