Kepta silkė

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 80)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 80)
Kepta silkė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Žuviai:
3 vnt. silkės filė
6 v. š. džiūvėsėlių
žuvies prieskoniai
druska
sviestas (kepimui)
Padažui:
1 svogūnas
2 v. š. sviesto
2 v. š. garstyčių
1 v. š. grietinės
druska
malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę pagardiname žuviai skirtais prieskoniais, jei nėra labai sūri pasūdome ir apvolioję džiūvėsėliuose apkepame keptuvėje su sviestu. Padažui keptuvėje ištirpintame svieste pakepiname susmulkintus svogūnus, sudedame grietinę, garstyčias, pasūdome ir gerai išmaišę patiekiame prie keptos silkės. Skanaus.
AUTORIUS: Gražina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
R
2023-10-15 18:52
Super! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital