Kepta orkaitėje višta

AUTORIUS:
Janė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kepta orkaitėje višta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 viščiuko broilerio
0,5 l šviesaus alaus
5 skiltelių česnako
1 kilogramo bulvių
1 Svogūno
2 v. š. augalinio aliejaus
Rozmarino
Čiobrelio
Paprikos miltelių
Ožragės
Druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą įdėkite vištą, apipilkite ją alumi, gausiai pridėkite prieskonių, trinto česnako, druskos (nebūtina). Vištą įtrinkite ir palikite valandai marinuotis. Tada ant butelio pamaukite vištą ir kepkite 180 ° C temperatūroje apie 90 minučių. Kepimo metu vis apšlakstyti vištą alumi , jog susidarytų traški plutelė. Likus vištai kepti 40 - 50 minučių, pridėkite  pjaustytų bulvių su svogūnais (apšlakstykite jas aiejumi). Skanaus :)
 
AUTORIUS: Janė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital