Kepta lašiša su sūrio padažu

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Kepta lašiša su sūrio padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g lašišos (du gabalai kepsniams)
1 šaukštas aliejaus
0,5 šaukštelio šviežiai maltų baltųjų pipirų
1 šaukštelis peletrūno
0,5 šaukštelio Santa Maria druskos
Padažui:
70 ml grietinėlės 30 proc. riebumo
50 g pelėsinio sūrio
1 šaukštelis balto sauso vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišą įtriname druska, pipirais ir peletrūnu. Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir kepame iš abiejų pusių po 5-6 minutes.
Patiekiame žuvį su padažu. Padažas: į grietinėlę įmaišome sūrį ir vyną.
AUTORIUS: Laima
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
justina
2012-12-14 18:33
o koki butent pelesini suri naudojote? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital