Kepta lašiša su šparagais

AUTORIUS:
Nijolė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Kepta lašiša su šparagais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 skiltelė česnako
2 v. š. sojų padažo
2 v. š. raudono vyno
2 a. š. alyvuogių aliejaus
Druska
200 g lašišos
1 v. š. miltų
100 g šparagai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Raudoną vyną sumaišyti su sojų padažu, druska, aliejumi, pipirais ir česnaku. Keptuvėje įkaitinti aliejų, lašišą kepti apie 3 min vieną puse, tada apversti. Supilti ant žuvies gautą marinatą. Šparagus apvirti vandenyje. Iškepus žuviai į keptuvėje likusį marinatą įdėti miltus. Išmaišyti. Viską patiekti vienoje lėkštėje.
AUTORIUS: Nijolė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital