Kepta lašiša su pomidorų salotomis ir mocarela

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kepta lašiša su pomidorų salotomis ir mocarela
Autorius apie receptą: Vasara be lašišos - ne vasara. Tai puikus vasariškų salotų receptas su pomidorais, smidrais, ridikėliais ir švelniu mocarelos sūriu. Vasara be lašišos - ne vasara. Tai puikus vasariškų salotų receptas su pomidorais, smidrais, ridikėliais ir švelniu mocarelos sūriu. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų lašišos filė (su oda)
200 mililitrų kepsnių padažo (naudojome "Santa Maria" BBQ Sauce Roasted Garlic )
1 pakelis prieskoninių žolelių (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštas aliejaus
Salotoms:
500 gramų vyšninių pomidorų (apytikriai)
400 gramų mocarela sūrio (apytikriai)
4 saujos gražgarsčių
1 sauja ridikų
1 sauja smidrų
1 pundelis laiškiniai svogūnai
1 šlakelis aliejaus
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas obuolių acto
pagal skonį jūros druskos
pagal skonį pipirų (naudojome "Santa Maria"Pipirai Tellicherry)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įtrinkite lašišą kepimo aliejumi ir įtrinamuoju prieskonių mišiniu.
2.
Lašišą kepkite ant netiesioginės ugnies, uždengtą dangčiu, kol vidaus temperatūra pasieks 52-55 °C (maždaug 20-25 minutes).
3.
Prieš baigdami kepti lašišą patepkite ją kepsnių padažu.
4.
Nuplaukite pomidorus ir kepkite ant netiesioginės ugnies, kol gražiai parus. Leiskite atvėsti ir perpjaukite pusiau.
5.
Nupjaukite apatines smidrų ir svogūnų laiškų dalis, sumaišykite su kepimo aliejumi ir trumpai pakepinkite ant karštos liepsnos.
6.
Ridikėlius nuplaukite ir supjaustykite į keturias dalis.
7.
Visas daržoves gražiai sudėliokite didelėje lėkštėje, ant viršaus sudėkite mocarelos gabalėlius ir gražgarstes.
8.
Pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir obuolių actu bei pagardinkite jūros druska ir juodaisiais pipirais.
9.
Patarimas! Kad būtų dar skaniau, ant viršaus užbarstykite šviežių prieskoninių žolelių.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital