Kepta lašiša su majonezu

AUTORIUS:
Agota
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Kepta lašiša su majonezu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g lašišos
100 g majonezo
100 g natūralaus jogurto
1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių
Druskos ir pipirų (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišą supjaustome 2-2,5 cm griežinėliais.
Lašišą apšlakstome citrinos sultimis. Sudedame į kepimo indą. Užpilame žuvį majonezu ir natūraliu jogurtu. Apibarstome druska ir pipirais.
Įkaitiname orkaitę iki 180-190 laipsnių.
Kepame 20 minučių (uždengtą folija). Po to foliją pašaliname ir kepame dar 20 minučių.
AUTORIUS: Agota
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital