Kepta kiauliena su raugintais kopūstais

AUTORIUS:
Gerda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kiaulienos
2 sogūnai
Kmynai, smulkinti, truputį
3 rozmarino lapeliai
2 v. š. grietinėlės
750 g raugintų kopūstų
3 v. š. pomidorų padažo
1 v. š. sviesto
1 a. š. cukraus
Druska, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiauliena įtrinama druska, apkepinama kartu su stambiai supjaustytais svogūnais, įpylus truputį vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama ant nedidelės ugnies, kol suminkštėja. Po to suberiami kmynai, rozmarino lapeliai, supilama grietinėlė. Rauginti kopūstai ištroškinami su pomidorų padažu ir cukrumi. Mėsa supjaustoma griežinėliais ir sudedama ant kopūstų. Prie šio valgio paduodamos bulvės ir atskirai — padažas.
AUTORIUS: Gerda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital