Kepta jūrinė lydeka su duonos trupiniais, saulėje džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis

AUTORIUS:
Ramnta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Kepta jūrinė lydeka su duonos trupiniais, saulėje džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis
Kepta jūrinė lydeka su duonos trupiniais, saulėje džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis
Kepta jūrinė lydeka su duonos trupiniais, saulėje džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis
Kepta jūrinė lydeka su duonos trupiniais, saulėje džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 jūrinės lydekos;
2 riekės baltos duonos;
1 didelė sauja saulėje džiovintų pomidorų;
1 sauja marinuotų aitriųjų paprikų;
1 šaukštelis mairūno (geriau šviežias);
1 didelė sauja juodų alyvuogių be kauliukų;
1 šaukštelis baziliko (geriau šviežias);
Alyvuogių aliejus;
Druska ir pipirai – pagal skonį;
Petražolių šakelės papuošimui;
2 citrinos riekelės.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumalkite duoną arba supjaustykite smulkiais kubeliais, pasmulkinkite paprikas, pomidorus ir alyvuoges, sumaišykite su keliais šaukštais aliejaus, mairūnu ir baziliku (geriau švieži). Žuvį įtrinkite pipirais ir druska ir į vidų prikimškite duonos mišinio. Dėkite žuvids į kepimo indą, asplinkui sudėkite likusį duonos mišinį, papjaustykite citrinos ir kepkite 200 0C temperatūroje apie 30 minučių. Iškepusias žuvis papuoškite petražolės šakelėmis. Skanaus :)
AUTORIUS: Ramnta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital