Keptuvėje kepta cukinija su česnaku ir petražolėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Keptuvėje kepta cukinija su česnaku ir petražolėmis
Keptuvėje kepta cukinija su česnaku ir petražolėmis
Keptuvėje kepta cukinija su česnaku ir petražolėmis
Autorius apie receptą: Cukinijos nereikėtų perkepti, kad cukinijos krašteliai išliktų traškūs. Patikėkite, su petražolių ir česnako pagardu lengvai traškus cukinijos gabalėlis yra labai Cukinijos nereikėtų perkepti, kad cukinijos krašteliai išliktų traškūs. Patikėkite, su petražolių ir česnako pagardu lengvai traškus cukinijos gabalėlis yra labai gardus derinys. Tiesa, jeigu mėgstate įmantresnius skonius – papildomai naudokite įvairius prieskonius. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai cukinijų (jaunų)
6 skiltelės česnako (didelių)
1 sauja petražolių (smulkintų)
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Cukiniją supjaustome storesniais griežinėliais, abi griežinėlių puses apibarstome druska ir vienu sluoksniu sudedame į platų sietelį. Paliekame cukiniją 30 minučių.
2.
Nulupame česnako skilteles ir sukapojame. Sudedame į vieną indelį su petražolėmis.
3.
Po 30 minučių cukiniją sudedame ant popierinio rankšluosčio, nusausiname. Vieną griežinėlių pusę apibarstome druska ir pipirais.
4.
Keptuvėje įkaitiname pora šaukštų alyvuogių aliejaus ant stipresnės vidutinės ugnies. Sudedame cukinijos gabalėlius vienu sluoksniu ir kepame nevartant 3-4 minutes, kol apskrunda, tada apverčiame ir kepame dar 3-4 minutes. Po to cukiniją sudedame ant popierinio rankšluosčio. Tada sudedame į lėkštę, kurioje patieksime.
5.
Toje pačioje keptuvėje įkaitiname dar 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ant vidutinės ugnies, sudedame česnaką ir petražoles. Kepiname apie 1 minutę. Česnakų pagardą uždedame ant cukinijos gabalėlių ir patiekiame. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital