Cukinijų griežinėliai keptuvėje - greita ir labai skanu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
Kepta cukinija keptuvėje
Kepta cukinija keptuvėje
Kepta cukinija keptuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas cukinijų (jaunų)
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai pieno
1 šaukštas miltų
1 kario
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų (arba malto muskato)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Dubenėlyje išplakite kiaušinį su pienu, miltais, druska ir juodaisiais pipirais (arba muskato riešutu).
2.
Nuplautą cukiniją supjaustykite plonais griežinėliais.
3.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
4.
Kiekvieną cukinijų griežinėlį apvoliokite tešloje ir dėkite į keptuvę. Griežinėlius kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
5.
Ant iškeptų cukinijos griežinėlių užbarstykite šiek tiek kario prieskonių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Agne
2021-10-28 18:43
Labai skanu ir paprasta, ačiū už receptą ATSAKYTI
Vitalija
2021-07-10 10:09
Man taip skanu taip paruoštos cukinijos, kad pusryčiams vienos lyg ir mažoka:):) ATSAKYTI
Dvl
2020-07-22 13:42
O as idarui dedu ko turiu pvz pakepintas svogunas morkute desros surio cesnako kiausiniu miltu zinoma prieskoniai.man laaabai skanus siti "blynukai" ATSAKYTI
Laimutė
2018-08-05 16:00
Kas skaniau - žalia ar geltona cukinija? ATSAKYTI
Agnė
2018-08-05 21:10
Ar žalia, ar geltona, man jos iš esmės, iš skonio nesiskiria, tik atkreipkite dėmesį, kad taip kepama jauna, neperaugusi cukinija. Didesnėms jau reikėtų ir odelę lupti, nes jau kieta žievė bus, ir sėklas išimti, jos nebus tokios pačios kaip iš jaunos cukinijos. ATSAKYTI
Kesa
2018-09-25 14:11
Didele cukinija irgi gerai . Nulupk bulviu skutuku supjauk 1,5 cm riekutem isimk seklalizdi . Tada pamusk plaktuku mesai apiberus druska ir cesn
. I vidury imusti kiausini pabarstyti druska pipiriukais . Galima ant iskepto uzdeti tomato .
ako gabaleliais . ATSAKYTI
Laimutė
2018-07-26 20:36
Ar galima kepti geltoną cukinijų? Arba ar turi receptą iš konservavimo?
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital