Kepta antis su apelsinu ir svogūnais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kepta antis su apelsinu ir svogūnais
Kepta antis su apelsinu ir svogūnais
Kepta antis su apelsinu ir svogūnais
Autorius apie receptą: Na aš tikrai turiu pačią rūpestingiausią mamą. Ji aprūpina daržovėmis, per vasarą užaugina paukščių, kuriuos valgome beveik visus metus. Tad ir šiandien dar kepiau mamos Na aš tikrai turiu pačią rūpestingiausią mamą. Ji aprūpina daržovėmis, per vasarą užaugina paukščių, kuriuos valgome beveik visus metus. Tad ir šiandien dar kepiau mamos augintą naminę antį. Į anties vidų dėjau didelį apalsiną, svogūną ir česnako skilteles. Antis išėjo minkštutė ir su maloniu pikantišku prieskoniu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai anties
1 vienetas apelsinų
1 vienetas svogūnų
4 skiltelės česnako
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis džiovintos žolelės
1 žiupsnelis kmynų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Aliejų sumaišome su druska, pipirais, kmynais, žolelėmis. Šiuo mišiniu įtriname antį. Paliekame bent per naktį marinuotis.
2.
Apelsiną, svogūną ir česnako skilteles nuplauname. Juos sudedame į anties vidų. Antį dedame į kepimo rankovę.
3.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min, tada kaitrą sumažiname iki 150 C laipsnių ir kepame 1 kg – 1 val. Mano antis svėrė 2 kg, tad kepiau dar 2 val. Žinoma šalia galima išsikepti dar bulvyčių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital