Kepta antis su apelsinais

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Kepta antis su apelsinais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas anties
1 kilogramas apelsinų
6 skiltelės česnako
1 šaukštelis čiobrelių
1 šaukštelis raudonėlio
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Antį išplauname, išvalome, jei reikia nupešiojame. Nusausiname popieriniais rankšluostėliais.
2.
Sutvarkytą antį iš išorės ir iš vidaus įtriname prieskoniais, smulkintomis česnako skiltelėmis ir paliekame marinuotis nakčiai.
3.
Apelsinus supjaustome riekelėmis ir sudedame į anties vidų, o vieno apelsino sultis išspaudžiame ant anties viršaus.
4.
Įdedame į kepimo maišą ir kepame 1.5 - 2 valandas iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, priklausomai nuo anties dydžio. Paprasta, bet labai skanu. Skanaus!
AUTORIUS: Neringa
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital