Kepsys "Kelmas"

AUTORIUS:
tomas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Kepsys "Kelmas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kiaulienos šonkaulių
1 kg mėsos faršo
Prieskonių  
4 - 8 bulvių
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos šonkaulius  apibarstyti pipirais, įtrinti druska ir susmulkintais česnakais (dar galima įtrinti sojų padažu). Šonkaulius susuki į ritinėlį, susmeigus galus smeigtukais, į vidų sudėti faršą (pagardinta druska pipirais) , viršų sulyginti su šaukštu. Tada viską įdeti į kepimo rankovę (rankovės galus nukirpti, kad mėsa apskrustų), ant viršaus (ar šonuose) sudėti supjaustytas bulves. Kepti įkaitiontoje orkaitėje virš valandos.  
AUTORIUS: tomas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
jule
2016-02-18 10:36
Kepiau kelma dariau aukstesni ir aplinkui dejau is farso padarytus eziukus sekmes ir skanaus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital